Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Brigitte de xocolata

Deixa un comentari

(4 persones)
200 g xocolata
125 g mantega o 6 decilitres de nata
125 g sucre
3 ous
2 cullerades de farina

Batre a fondo els 3 ous amb el sucre fins que muntin 3 vegades el seu volum (amb batedora elèctrica).
Si fem servir nata, escalfar-la en un bol al microones. Un cop ben calenta introduir-hi la xocolata a bocins i deixar que es fongui. Un cop fosa integrar amb una espàtula fins que quedi ben homogènia.
Si fem servir mantega, posar-la amb la xocolata en bocins en un bol al microones durant 6 minuts a mínima potència. Vigilar de tant en tant depenent de la potència del microones. Un cop fos integrar bé el conjunt.
Afegir els ous batuts a la xocolata i mesclar bé. Integrar la farina molt a poc a poc amb un sedàs.
Posar la mescla en un motlle de rectangular de cake de 25 centímetres i coure al forn (180º) ja calent durant 30 minuts. Al cap de mitja hora el traiem del forn per bé que sembli cru i el deixem reposar durant 3 hores.
Treure del motlle. Es pot servir amb una crema anglesa amb vainilla.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s