Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Carpaccio

Deixa un comentari

1 tros gruixut de morro de bacallà salat
Oli
Tàperes
1 ceba tendra, el cor més blanc
½ llimona, el suc

Bo i salat, talleu el bacallà el més prim que pugueu, és la manera de poder. Poseu els talls en una plata de servir que sigui el més plana possible. Deixeu prou espai entre els talls perquè creixeran amb el remull i poseu-los bé perquè ja no s’hi han de moure. Ompliu d’aigua la plata, és dir, poseu el bacallà en remull. Mig dia de remull serà suficient, però en tot cas tasteu-lo, ha de quedar gustós (si teniu pressa podeu canviar l’aigua). Quan sigui l’hora vesseu l’aigua i elimineu-ne tot rastre eixugant ben bé tots els talls amb paper de cuina absorbent. Un cop eixut procediu a fer l’amaniment tot piconant amb una batedora els ingredients esmentats. Deixeu-ho adobar una mica abans de servir.

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s