Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Coc d’Agneta

Deixa un comentari

Michèle Deville – Domaine de la Sérénité, Barjac (Llenguadoc – Rosselló)

Preparació: 30 min.
Cuita: 1 hora.
Ingredients (8 persones): per a la massa: 600 gr. de farina, 4 cullerades d’oli d’oliva, aigua i sal. Per al farcit: 4 carbassons, 4 cebes blanques dolces, 300 gr. de gruyère ratllat, 3 cullerades d’oli d’oliva, sal i pebre.

Prepareu la massa amb els ingredients indicats, separeu-la en dues boles, deixeu-les reposar el temps de preparar el farcit. Piqueu alhora en bocins petits els carbassons i les cebes. Aboqueu-ho tot en un recipient, afegiu-li el formatge, l’oli, salpebreu-ho i deixeu-ho macerar. Estireu ben prima una de les dues boles de massa. Unteu la placa del forn amb mantega i enfarineu-la, poseu-hi la massa i al seu damunt el farcit. Estireu igual de fina la segona bola de massa i tapeu l’anterior. Mulleu les vores de les dues masses i tanqueu el coc aixafant els extrems amb una forquilla. Poseu a coure-la en el forn a 180º durant una hora. Serviu-la amb una amanida.

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s