Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Crêpes de Roquefort

Deixa un comentari

Col·legi Sagrat Cor, Escola de cuina

Pasta per a les crêpes:
2 ous
¼ l llet (que no sigui freda)
100 g farina
1 pols de sal

Per al farcit:
150 g Roquefort
60 cc crema de llet
pebre
25 g Gruyère ratllat

Treballar amb una batedora o una forquilla el Roquefort amb una mica de crema de llet i una mica de pebre fins aconseguir una pasta fina i espessa. Batre els ous, afegir la farina i la llet tèbia fins que quedi una consistència de crema clara. De moment no afegir tota la llet, posar una mica de sal i deixar reposar de 2 a 3 hores. Pintar una paella de 24 cm amb un pinzell amb oli, posar-la a foc suau i abocar-hi dues cullerades soperes de la barreja. Moure la paella fins cobrir la superfície tot allunyant-la una mica del foc. Deixar-la un moment i després amb l’ajuda d’una espàtula i de la mà donar-li la volta i deixar-la un moment més. Passar-la a un plat i repetir l’operació per fer-ne més i anar posant les crêpes una sobre de l’altra. Afegir la llet reservada si la pasta fos massa espessa.
Posar una crêpe sobre la taula, al mig una cullerada de la pasta de Roquefort i tancar-la com si fos una truita a la francesa. Passar les crêpes a una safata de forn untada amb mantega, tirar formatge ratllat pel damunt i una mica de mantega. Gratinar-les 8 minuts al forn.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s