Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Croquetes

Deixa un comentari

per al farciment:
150 g carn rostida picada (o el tipus de base que tingueu)
1 ceba
¼ litre de llet
1 rovell d’ou
50 g de farina
25 g de Maizena
sal, pebre

per arrebossar:
2 ous
farina de galeta
oli d’oliva

Sofregir en l’oli la ceba ben picada fins que sigui rossa, afegir-hi la carn. A part mesclar en un bol la llet, les farines, el rovell, la sal i el pebre. Tirar la mescla a la paella i continuar la cocció sense parar de remenar (10 minuts aprox.) fins que quedi una pasta fina i brillant. El punt adequat de la massa es coneix quan es desenganxa de les parets de la paella.
Posar-la en una plata i deixar-la refredar bé. L’endemà fer les croquetes, arrebossar-les amb la resta dels ous i la farina de galeta i fregir-les.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s