Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Gelat de torró

Deixa un comentari

Lluís Carroggio

1 barra de torró de Xixona
½ litre de llet
5 ous
150 g de sucre

Fer una crema amb la llet, el sucre i els cinc rovells. Picar ben desfet el torró, afegir-lo a la crema, integrar-lo bé i posar a congelar. A mitja congelació afegir les cinc clares a punt de neu (es poden substituir per nata) i tornar al congelador fins que sigui totalment pres.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s