Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Pa de pessic Victòria

2 comentaris

victòriaIngredients:

1 iogurt natural
4 ous
farina
sucre
oli
1 sobre de llevat

Procediment:

Buideu el iogurt en un bol (el pot d’aquest iogurt serveix per mesurar els altres ingredients), poseu-hi els quatre rovells i feu la massa amb 3 mesures de farina, 2 de sucre i 1 d’oli. Hi afegiu les clares muntades a punt de neu (per muntar bé les clares cal fer-ho amb un pessic de sal) i per acabar hi poseu un sobre de llevat.
Es cou al forn (180º) de mitja hora a tres quarts.
Si en comptes de iogurt natural se n’utilitza un de llimona, el bescuit té aquesta aroma.

Anuncis

2 thoughts on “Pa de pessic Victòria

  1. La de tota la vida! Aquesta és un èxit garantit! Ja he vist l’altra aportació que has fet a Memòries però com que no tinc termomix no la podré fer… Jo he participat amb una coca de llimona i llavors de rossella, si la vols veure em farà molta il.lusió, la trobes aquí
    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

  2. Gràcies, la busco ara mateix.
    Sí, és la de tota la vida amb l’afegit del nom de qui me la va ensenyar.

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s