Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Papeton d’albergínies

Deixa un comentari

Mme. Bouchet-Poussier – Le Balcon de Rosine, Mérindol-les-Oliviers (Provença).

10 albergínies mitjanes
4 ous sencers
½ got de llet
25 cl. de crema de llet

Salsa de tomàquet:
6 tomàquets
3 alls
farigola, llorer, oli d’oliva, sal gruixuda i pebre

Talleu les albergínies pelades en llesques de dalt a baix i feu-les suar amb la sal gruixuda durant una hora més o menys. Escorreu-les i eixugueu-les, després feu-les coure tapades amb una mica d’oli vigilant que no s’enganxin. Deixeu-les escórrer en una escorredora i feu-ne un puré, afegiu-hi la llet, la crema de llet, els ous sencers i el pebre. Aboqueu la preparació en un motlle untat amb oli. Feu-les coure 40 minuts al bany maria al forn calent entre 200º/250º. Durant aquest temps prepareu la salsa de tomàquet amb els ingredients indicats: escaldeu i peleu els tomàquets i feu-los reduir amb les espècies. Tragueu del motlle el papeton quan sigui fred i serviu-lo cobert de la salsa.

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s