Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Paté de perdiu amb Porto

Deixa un comentari

Col·legi Sagrat Cor, Escola de cuina

1 llauna de perdiu estofada (Collado)
3 fetges de pollastre
150 g pernil dolç
150 g mantega
1 tòfona
1 raig de vi de Porto
1 dit de conyac
herbes de Provença

Si la perdiu és de llauna treure la gelatina i passar la carn sense ossos ni pell amb el pernil i els fetges prèviament fregits per una màquina de picar. Afegir un raig de Porto i una mica de Conyac, el suc de la tòfona i la mantega estovada però no líquida. Barrejar-ho tot i passar-ho per la batedora fins que quedi fi. Afegir sal i pebre, les herbes de Provença i la tòfona a bocins. Posar-ho en un motlle rectangular no massa gran o en una cassoleta de terra. Posar-ho a la nevera i deixar-ho d’un dia per altre.
Si la perdiu és fresca, netejar-la bé i coure-la amb poca aigua i herbes de caldo fins que sigui tendre, després fer-la servir igual que abans.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s