Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Pecats de xocolata

Deixa un comentari

pecats de xocolataCan Gaig – Barcelona

A) Per al pecat:
Cacau amarg en pòlvores
250 g de cobertura de xocolata (64% de xocolata mínim)
250 g de nata líquida (sense muntar)

B) Per a la confitura de taronja:
280 g de sucre
2 taronges
½ litre d’aigua

A) Bullir durant ½ hora les taronges senceres amb el sucre i l’aigua. Quan estigui, triturar totalment el resultat sense passar pel sedàs.

B) Escalfar la crema de llet fins que sigui a punt de bullir; passar el recipient dins d’un altre de més gran amb aigua per a fer un bany maria, abocar-hi de seguida la cobertura de xocolata (si s’ha comprat en rajola, caldrà fer-ne encenalls perquè es fongui millor), i remenar-la fins que sigui ben fosa. Posar en motlles individuals (prèviament enfarinats amb les pòlvores de cacau) i esperar que se solidifiqui durant 6 o 7 hores. Desmotllar i empolvorar les superfícies amb les pòlvores de cacau. Muntar els plats amb la confitura de taronja al costat.

Si els pecats s’han mantingut a la nevera, és millor treure’ls força estona abans de consumir-los, el gust és molt diferent. Si per comptes de posar-ho en motlles es volen fer boles tipus ametlla, es poden fer amb dues culleres. És important de trobar el punt adequat de refredament de la xocolata, no pot ser ni massa calenta ni massa endurida.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s