Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Peres amb vi

Deixa un comentari

6 peres blanquilla poc madures
vi negre sec
1 tassa de sucre
1 canó de canyella
4 clavells d’espècia
1 llimona, la pell
1 cullereta de midó

Pelar les peres procurant que quedin ben senceres. Buscar una cassola que no permeti que es belluguin i posar-les a coure amb el vi negre (que cobreixi el conjunt), el sucre, la canyella, els clavells i uns bocins de pell de llimona.
Feu-les bullir durant una hora. Deixeu-les refredar dins de la meitat del mateix xarop. Quan siguin fredes poseu-les a la nevera. Feu reduir l’altra meitat tot afegint el midó o altre espessant. Talleu-les en ventall i presenteu-les amb el xarop espessit pel damunt. Es poden presentar també damunt d’un llit de crema anglesa.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s