Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Pernil de Limerick

Deixa un comentari

1 cuixa de pernil d’1 ½ kg a 2 quilos
tota la sidra necessària per a cobrir-lo
½ tassa de sucre de canya
1 cullereta de mostassa
20 claus sencers

Cobriu el pernil amb aigua freda, coeu-lo molt lentament fins que bulli. Llenceu l’aigua i substituïu-la per sidra. Quan torni a bullir baixeu el foc de manera que el líquid no es mogui gaire i bulliu-lo durant 20 minuts per cada 500 g de carn. Tragueu del foc i deixeu que reposi en el líquid durant 30 minuts. Tragueu el pernil del suc i lleveu-li la pell. Amb un ganivet esmolat ratlleu la peça tot traçant rombes en el greix. A cada punta de rombe claveu-hi els claus i amb el sucre i la mostassa mesclats fregueu ben bé tot el pernil. Coeu-lo en forn calent durant 10 minuts per cada 500 g a 200º C.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s