Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Pissaladière

Deixa un comentari

Mme.Mangeard – Saint-Barthélémy, Pernes-les-Fontaines (Provença)

pasta brisa
80 g de mantega
6 anxoves
130 g d’olives negres sense pinyol
750 g de puré de ceba

Per a la beixamel:
½ l de llet
mantega
farina
nou moscada, sal

Estireu la pasta brisa (pot ser congelada) i folreu un motlle rodó de pastís, cal punxar-ne repetidament el fons i els costats amb una forquilla perquè no pugi. Feu-la coure buida durant 30 minuts. Prepareu el puré de ceba: peleu les cebes i feu-les coure 10 minuts amb aigua bullint salada. Prepareu a part una beixamel aromatitzada amb nou moscada. Tritureu i barregeu les cebes amb les anxoves i incorporeu-les a la beixamel. Aboqueu la preparació sobre la pasta brisa cuita, adorneu amb les olives, escampeu-hi bocins de mantega pel damunt i poseu-la 10 minuts al forn.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s