Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Quiche Lorraine

Deixa un comentari

Per fer la massa:
250 g farina
125 g mantega
1 ou
3 cullerades d’aigua

Per al farcit:
250g bacó
100 g formatge
4 ous
2 rovells d’ou
0,4 l crema de llet espessa
sal, pebre, nou moscada

Formeu la massa amb els ingredients. No la treballeu gaire i el menys possible amb les mans (millor amb un estri metàl·lic fred). Deixeu-la reposar 1 hora a la nevera. Talleu el bacó i el formatge a trossos. Folreu un motlle de 30 cm de diàmetre amb la massa estirada a 3 mm. Punxeu-ne el fons amb una forquilla. Escalfeu el forn a 220ºC. Repartiu el bacó i el formatge sobre el fons del motlle. Mescleu la crema de llet amb els ous i tireu-ho pel damunt. Reduïu la temperatura a 190ºC i poseu al forn de 30 a 40 minuts.

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s