Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Roast beef

Deixa un comentari

1 ½ k de llom de bou o vedella
mostassa
1 copa de xerès sec
1 llimona, el suc
pebre
sal
oli d’oliva

12 hores abans de rostir la carn adobeu-la amb sal, oli, pebre i mostassa. Recobrir tota la superfície de forma que quedi ben untada. Poseu la peça en un recipient i afegiu-li el suc de la llimona i el xerès. Poseu a la nevera. Després d’aquest temps de maceració escórrer la carn separant el líquid que haurà augmentat de volum degut al suc de la pròpia carn. Poseu en una cassola i segelleu (a foc viu) amb una mica d’oli. Quan estigui daurada afegiu el suc de la maceració i coeu a foc lent durant 45 minuts, tenint la precaució de donar-li la volta de tant en tant. L’interior ha de mostrar un color rosat, si la carn us agrada més feta decanteu-vos per fer-la rostida. Deixeu refredar i talleu a talls molt prims.
Serviu amb mostassa, compota de poma, o chutney.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s