Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Salsa de llimona per al pernil de Limerick

Deixa un comentari

1 cullerada de mantega
1 cullerada de farina
1 got d’aigua de suc del pernil
1 llimona: el suc i la pell ratllada

Poseu la mantega a fondre en una paella, immediatament incorporeu-hi la farina i quan estigui ben mesclat afegiu el suc del pernil, remeneu fins que bulli procurant que no faci grumolls. Finalment afegiu la pell ratllada i el suc de la llimona, remogueu encara i serviu calent.

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s