Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Salsa romesco

Deixa un comentari

Sr. Adserà – Tarragona

2 tomàquets mitjans (150 g aprox.)
1 pebrot de romesco
1 all
1 cabeça d’alls
8 ametlles torrades
8 avellanes torrades
1 ½ dl d’oli
4 cullerades de vinagre de sidra
sal
pebre bo

Poseu en remull el pebrot durant ½ hora, obriu-lo, traieu-ne les llavors i amb el canto d’un ganivet o d’una cullera traieu-ne tota la carn. Escaliveu la cabeça d’alls i els tomàquets. En una màquina trituradora poseu-hi les avellanes i les ametlles, l’all cru i els alls escalivats un cop pelada la cabeça i els tomàquets escalivats també pelats. Tritureu-ho bé fins que tingui consistència, aclariu-ho amb el vinagre, salpebreu-ho i aleshores aneu-hi tirant l’oli a poc a poc, batent enèrgicament.

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s