Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Vitelo tonato (vedella amb tonyina)

Deixa un comentari

400 g de rodó de vedella
1 llauna de tonyina
maionesa
tàperes
cogombres petits
olives verdes i negres
julivert picat
rúcula
sal, oli, pebre
formatge de Parma (opcional)

Salpebreu la peça i enrossiu-la amb l’oli calent. Acabeu-la de fer al forn durant 20-30 minuts a 180º, vigilant que no quedi massa feta. Deixeu-la refredar. Mescleu i tritureu tots els ingredients llevat del julivert, juntament amb la maionesa i escorrent bé la tonyina. Ha de resultar una salsa untosa. Afegiu el julivert a l’últim moment. Quan la carn sigui freda feu-ne talls ben prims. Col·loqueu els talls al fons d’una plàtera i poseu la salsa uniformement per sobre. Acompanyeu amb la rúcula i Parma a qui plagui.

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s