Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Steak tàrtar

Deixa un comentari

450 g de carn de bou picada
3 rovells d’ou
2 cebetes tendres o cebollí
oli
sal
pebre
julivert picat
4 cogombres petits en vinagre a làmines
3 llesques de pa de motlle
100 g de xampinyons a làmines
salsa Worcester

Salpebreu la carn, afegiu la ceba picada molt fina, el julivert, un dels cogombres també picat fi, una mica d’oli i una mica de Worcester. Amasseu-ho tot juntament. Formeu tres porcions com si féssiu hamburgueses però amb més volum del normal i deixeu-ho reposar 4 hores a la nevera. Talleu el pa de motlle en diagonal, fregiu-ne els triangles. Fregiu els xampinyons laminats. Poseu al centre de cada plat un steak (si teniu cèrcols de presentació, feu-los servir per muntar la carn perfectament uniforme). Amb una cullera feu un sot a la carn i al damunt de cada tros d’steak hi poseu un rovell. Col·loqueu dues porcions del pa fregit a la vora de cada plat i a l’altra banda els xampinyons i la resta de cogombres laminats en ventall.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s