Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Pa de marbre

Deixa un comentari

L’Arc de Santa Maria – Barcelona

100 g de panses de Corint
125 g de mantega
200 g de sucre
200 g de farina
50 g de xocolata en pólvores sense sucre
3 ous
½ got de llet
llevat

Mescleu la mantega i el sucre. Afegiu la llet, els rovells i la farina amb el llevat. Afegiu les clares muntades i les panses. Dividiu la massa en dues parts i en una d’elles mescleu la xocolata. Col·loqueu el motlle amb capes alternatives d’una i altra massa.
Un cop hagi pujat la massa reduïu la temperatura i coeu lentament durant una hora aproximadament.
(Vegeu: Pastisseria casolana, normes)

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s