Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Pastís de poma

Deixa un comentari

L’Arc de Sant Maria – Barcelona

200 g de farina
200 g de mantega
200 g de sucre
2 pomes
4 ous
llevat
conyac

Mescleu la mantega i el sucre. Afegiu els ous i la farina amb el llevat. Col·loqueu-ho al motlle i cobriu amb falques de poma gruixuts en forma de ventall, clavats a la massa per la part prima.
Quan la poma comença d’assecar-se, poseu el sucre per sobre i el raig de conyac. Poseu-ho al forn 20 minuts a foc viu i després a foc suau durant uns 50 minuts.
(Vegeu: Pastisseria casolana, normes)

Advertisements

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s