Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Torrons de Vilassar

1 comentari

vilassar

Cigrons
Ceba
All
Llorer
Oli
Cansalada
Anxoves

Poseu els cigrons en remull la vigília. Bulliu-los (el cigró és l’únic llegum que s’ha de posar al foc amb l’aigua ja bullint) amb una ceba, els alls i el llorer, durant unes 3 hores.
Escorreu-los i traieu el llorer. En una paella fregiu la cansalada a bocins, incorporeu-hi els cigrons i sofregiu-los fins que perdin la humitat. Poseu una ració d’aquesta massa a la paella i li doneu forma de truita, feu un forat al centre i ompliu-lo d’oli. Feu-ho fregir fins que es consumeixi.
Serviu-ho amb dues anxoves per ració al damunt .

Advertisements

One thought on “Torrons de Vilassar

  1. Molt bé, Jordi, havia oblidat la “torronada de Vilassar” i ara me l’has fet tornar a la memòria al galop, és un plat espès i molt calòric, cal per a fer-la bé un bon patricó d’oli cru, i és tant tant gustós… amb el suc de bullir els cigrons en surt un arròs amb bledes de cal déu.
    Miquel, el teu amic Miquel.

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s