Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Pesto de festucs

Deixa un comentari

Per a 4 persones: 100 g de festucs sense clova, 80 g de ricotta tova, 75 g de parma ratllat, 25 g de bacó fumat, oli extra verge i sal.

Escaldeu dos terços dels festucs i peleu-los l’última pell. Poseu-los al morter juntament amb els no pelats, afegiu-hi un pols de sal gruixuda i treballeu-ho fins aconseguir una massa.

Paseu per la paella amb una mica d’oli el bacó fumat tallat a daus petits.

Passeu la massa dels festucs a un bol i afegiu-hi la ricotta, 100 g d’oli, 3 cullerades de parma i el bacó. Deixateu-ho amb un parell de cullerots de l’aigua de coure la pasta que hàgiu escollit per a l’ocasió.

Festucs o pistatxos immadurs (pistacia vera) a Bronte (Sicília)

Festucs o pistatxos immadurs (pistacia vera) a Bronte (Sicília)

Servir amb la resta de parma.

El parma i el terratrèmol.

Efectes del darrer terratrèmol a San Possidonio.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s