Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Conill guisat amb prunes fresques

Deixa un comentari

Imatge

Fregim un conill fet a talls, sense salar, i el reservem. Fem un sofregit d’all, ceba i tomàquet. En una cassola barregem el conill i el sofregit. Ho anem remenant amb foc fort per tal que l sofregit es barregi bé amb el conill. Hi tirem un gotet de vi blanc, en aquest punt ja podem posar-hi la sal i el pebre. Quan el vi s’ha evaporat hi tirem 400 grams de prunes clàudies ben madures; ho deixem un moment més al foc i acabem la cocció al forn deixant reduir força la salsa. Corregim el punt de sal i pebre i servim. El plat ens ha de quedar curt de salsa però que cada tall en quedi vernissat.

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s