Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Conill guisat amb prunes fresques

Deixa un comentari

Imatge

Fregim un conill fet a talls, sense salar, i el reservem. Fem un sofregit d’all, ceba i tomàquet. En una cassola barregem el conill i el sofregit. Ho anem remenant amb foc fort per tal que l sofregit es barregi bé amb el conill. Hi tirem un gotet de vi blanc, en aquest punt ja podem posar-hi la sal i el pebre. Quan el vi s’ha evaporat hi tirem 400 grams de prunes clàudies ben madures; ho deixem un moment més al foc i acabem la cocció al forn deixant reduir força la salsa. Corregim el punt de sal i pebre i servim. El plat ens ha de quedar curt de salsa però que cada tall en quedi vernissat.

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s