Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Conill a l’escocesa

Deixa un comentari

conill escocès

Ingredients: 1 conill, farina, 50 g de llard, 1 raig d’oli, 1 ceba gran, 2 talls de cansalada fumada, 1 cullerada de sucre de canya, 1 cullerada de mostassa forta, 1/2 litre de caldo de pollastre, 1 fulla de llorer, sal i pebre, julivert.

Procediment: Engeguem el forn a 170º. Rentem amb aigua freda el conill fet a trossos i l’eixuguem. Salpebrem els trossos i els enfarinem. En una cassola fonem el llard amb una mica d’oli i hi fem enrossir el conill. Hi afegim la ceba picada i la cansalada a talls petits i ho deixem coure uns 5 minuts. Dissolem el sucre i la mostassa en el brou i ho aboquem per damunt del conill. Hi afegim el llorer i corregim de sal. Ho fem arribar al punt d’ebullició lentament, tapem la cassola i la passem al forn. Ho deixem coure d’una hora i mitja a dues hores o fins que sigui ben tendre. Abans de servir, hi tirem per damunt el julivert picat.

conill escocesa

Anuncis

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s