Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Tripes de bacallà amb patates i cigrons

2 comentaris

Ingredients: 400 g de tripes de bacallà, 2 patates, 400 g de cigrons cuits, 1 fulla de llorer, 1 cabeça d’alls, 1 ceba, 3 clavells, farigola i romaní. Per a l’allioli: 4 alls, 1/4 l d’oli, sal i 1/2 llimona.

Procediment: Posem la tripa en remull durant 3 dies, sense canviar l’aigua. Les escorrem i les escaldem en aigua bullint; les deixem coure 1 minut. Les escorrem i les posem de nou en remull en aigua freda 24 hores més.
Passat aquest temps les escorrem de nou i les fem a bocins. Les posem al foc amb aigua que les cobreixi, el llorer, la cabeça, la ceba amb els clavells punxats i les herbes. Ho coem a foc mig fins que siguin toves.
Pelem les patates i les partim escapçant-les a trossos comprensibles. Fem l’allioli.
Quan les tripes són a punt hi afegim les patates i ho deixem coure 15 minuts més. Hi afegim els cigrons cuits i la meitat de l’allioli. Ho deixem coure 5 minuts més i ho servim amb la resta de l’allioli a part.

Advertisements

2 thoughts on “Tripes de bacallà amb patates i cigrons

  1. Retroenllaç: Tripes de bacallà amb patates i cigrons | Celler-Adocse

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s