Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Brownies

1 comentari

Ja sabem que tothom n’ha fet alguna vegada, no és cap descobriment, però sempre va bé de tenir les proporcions a mà. Al final tot es fa més fàcil de trobar si és a la xarxa.

Ingredients: 120 g de mantega, 70 g farina, 160 g sucre llustre o mòlt, 3 ous, 200 g xocolata negra, 100 g nous trencades.

Procediment: Encén el forn a 150º C. Unta un motlle quadrat amb una mica de mantega i després espolsa-hi una mica de farina. Desfés la xocolata al microones (de pocs segons en pocs segons tot remenant-la). En un bol, barreja la resta de la mantega (tova) amb el sucre llustre fins obtenir-ne una mescla compacta i sense grumolls. Afegeix-hi els ous, d’un en un, sense parar de remenar i al final posa-hi la resta de farina (uns 100 g) i continua remenant. Ara incorpora-hi la xocolata desfeta i les nous a bocins, quan obtinguis una pasta d’un color uniforme ja pots omplir el motlle. Posa-ho al forn uns 25 minuts. Deixa que es refredi del tot, desemmotlla i fes-ne talls de manera que quedin quadrats de 3 x 3 cm aproximadament.

Hi ha qui ho presenta amb nata o amb una bola de gelat.
foto

1 thoughts on “Brownies

  1. Hola, tens un premi al meu bloc. Passa-t’hi per recollir-lo. Petons.
    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/07/un-altre-premi.html

Gràcies pel comentari.