Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Salsa Carbonara

4 comentaris

Captura carbonara

Bacó fumat tallat a talls petits i fregit amb llard. Retirar del foc, muntar amb rovells crus, crema fresca, pebre blanc i formatge ratllat (parmesà o pecorino).

Per acompanyar: indicada per a pasta de format petit.

Advertisements

4 thoughts on “Salsa Carbonara

  1. Una salsa boníssima!!

  2. Ja ho veus, tot molt senzill, però s’han fet veritables barrabassades amb aquesta salsa; és molt coneguda a tot arreu però sovint està tan mal tractada… Li passa una mica com al pesto, encara recordo el lloc de Tarragona on un cop em van servir un pesto fet amb alfàbrega seca, semblava farratge de cavalls!

  3. Retroenllaç: Salsa Carbonara | Celler-Adocse

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s