Bacó fumat tallat a talls petits i fregit amb llard. Retirar del foc, muntar amb rovells crus, crema fresca, pebre blanc i formatge ratllat (parmesà o pecorino).
Per acompanyar: indicada per a pasta de format petit.
Ja ho veus, tot molt senzill, però s’han fet veritables barrabassades amb aquesta salsa; és molt coneguda a tot arreu però sovint està tan mal tractada… Li passa una mica com al pesto, encara recordo el lloc de Tarragona on un cop em van servir un pesto fet amb alfàbrega seca, semblava farratge de cavalls!
12/02/2014 a les 17:02
Una salsa boníssima!!
12/02/2014 a les 19:17
Ja ho veus, tot molt senzill, però s’han fet veritables barrabassades amb aquesta salsa; és molt coneguda a tot arreu però sovint està tan mal tractada… Li passa una mica com al pesto, encara recordo el lloc de Tarragona on un cop em van servir un pesto fet amb alfàbrega seca, semblava farratge de cavalls!
16/02/2014 a les 13:50
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Salsa Carbonara | Celler-Adocse