Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Ajoblanco

1 comentari

morter

Piqueu al morter 2 alls amb 30 g d’ametlles torrades. Quan ho tingueu reduït a una pasta fina, hi afegiu la molla d’una llesca de pa remullada amb aigua i vinagre. Salpebreu i seguiu matxucant la mescla. Després, hi aneu afegint oli tot batent el conjunt a poc a poc fins que augmenti a la quantitat volguda.

ma de morter

Per acompanyar: peix bullit o fregit, ous durs, llegum.

One thought on “Ajoblanco

  1. bon estiu, Jordi!
    que bones les sopes fredes de l’estiu:))

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s