Per trobar aquestes receptes heu d’anar a l’apartat LA LLIBRETA: LA CUINA DE L’ÀVIA TERESA
ENTRANTS: | |
Arròs a la cassola | |
Arròs amb bacallà | |
Arròs de menuts | |
Braç de gitano de patata | |
Bunyols de bacallà | |
Canelons d’estiu | |
Conxes gratinades | |
Crestetes | |
Croquetes de l’àvia | |
Farcellets de col | |
Faves a la catalana | |
Fideus amb costella | |
Fideus amb escamarlans | |
Llonguets rellenos | |
Pastís d’estiu | |
Patates a la mimosa | |
Patates ilusión | |
Pilotes disfressades | |
Sopa de peix | |
SEGONS (o l’anomenat “tall”): | |
Bacallà de quaresma | |
Fricandó amb bolets | |
Llom amb llet | |
Llom embotxat | |
Mandonguilles | |
Peus de porc | |
Rap allagostat | |
Tonyina a la llauna | |
NADAL: | |
Caldo de Nadal | |
Cassoleta de Nadal | |
Pollastre farcit | |
POSTRES: | |
Coca ràpida | |
Crema catalana | |
Pastís de crispetes | |
Torradetes de Santa Teresa |