Índex de receptes Ajoblanco Albergínies amb oli, una conserva Albergínies en vinagre Allada, salsa Armendolada, una salsa oblidada Arròs al forn de can Blajot Arròs per a Sushi, preparació Bacallà “a bras” Bacallà a la catalana Bacallà amb llenegues Bacallà amb samfaina Bacallà amb tomàquet i ceba escalivats Bacallà escabetxat Bescuit bàsic Bistecs russos Borratxo Boxty pancakes Brigitte de xocolata Brioix (amb màquina de fer pa) Brownies Bull (tripa de tonyina) Bunyols de bacallà Bunyols de bacallà Bunyols de romesco de bacallà Caponata Carbassons farcits Carpaccio Carpaccio de bacallà amb tapanada Carpaccio de carbassó Carpaccio original Clafoutis de cireres Coc d’Agneta Coca de recapte Cocarrois Confitura de cítrics Confitura de tomàquets verds Conill a l’escocesa Conill amb suc a la manresana de La Teca Conill guisat amb prunes fresques Cordial de flors de saüc Crema anglesa Blanca Crema de llimona Crêpes de roquefort Croquetes Crumble de raïm Cua de bou amb escamarlans, un mar i muntanya Empanada de llom Empanada de tonyina Ensalada niçarda Escabetx provençal de salmó Escabetx, normes Escudella Estofat amb cervesa negra Fatge de patata i poma Fideus amb sípia Figues estofades amb Gigondas Focaccia a la genovesa Fonoll Fricandó amb moixernons Ganyips Gelat de torró Kugelhopf La picada Macarrons de la iaia Pepita Maionesa amb mostassa Mantecado. Crema gelada Mantecato Mantecato a la veneciana Mantecato amb bacallà sec Mató de Pedralbes Menjar blanc Musclos a la bretona Musclos a la peruana Musclos amb mostassa Nyoquis amb pesto Olives verdes trencades Ou poché: el mètode Ous escocesos Pa de marbre Pa de pessic de La Clota Pa de pessic Victòria Pa de soda irlandès Pa tradicional de doble fermentació Panadons de Divendres Sant Papeton d’albergínies Parmigiana siciliana Pasta amb sardina Pasta fresca, mètode Pastís de formatge Pastís de llimona (amb merenga o sense) Pastís de poma Pastís de poma a l’antiga Pastís de xocolata Pastisseria casolana, normes Patates balí a l’estil de Cabassers Patates emmascarades Patates saltades amb cansalada i romaní Paté de perdiu amb Porto Patxaran Pecats de xocolata Penques de bleda amb cloïsses Per fer pa Peres amb vi Pernil de Limerick Pesto de festucs Petxines de Sarrià Peus de porc estofats amb naps Pintxo Amaya: tonyina picant Pissaladière Pit de pollastre escabetxat Pizza, massa bàsica Poti-poti de Mura Puré de verdures Quiche Lorraine Quiche tres formatges Roast beef 2006 Roast beef 2014 Salmó a la siberiana Salsa Caputxina Salsa Carbonara Salsa d’alfàbrega Salsa d’alvocat Salsa de llimona per al pernil de Limerick Salsa de pastor Salsa de tomàquet Salsa gremolata Salsa per a vitelo tonato Salsa Ponzu Salsa ranxera Salsa romesco Seitons amb vinagre Sopa d’all Sopa de bròquil Sopa de castanya Sopa de farigola Sopa de pastor Sopa de Quaresma Sopa freda de tomàquet Sorbet de farigola i mel Steak tàrtar Suflé de Gruyère Suquet de peix Tabulé de la Reina Tapenada, salsa Terrina de conill amb porto Terrina de cua de bou amb vi de Cornas Tomàquets amb formatge de cabra Tonyina amb ceba Torrades de sobrassada amb mel Torradetes de Santa Teresa al forn Torró cremat de crema Torrons de Vilassar Tortada Tortell de Reis Tosta de xampinyons Oriol Trinxat de la Moli Tripa a la florentina Tripes de bacallà amb patates i cigrons Truita de fonoll Vinagreta, La Vitello tonnato (vedella amb tonyina) Vitelo tonato (vedella amb tonyina) Xató amb calçots Yorkshire puding (Popovers) Compartiu:Feu clic per compartir al Telegram (S'obre en una nova finestra)Feu clic per compartir al WhatsApp (S'obre en una nova finestra)MésFeu clic per compartir al Facebook (S'obre en una nova finestra)Feu clic per compartir al Twitter (S'obre en una nova finestra)Feu clic per compartir al Pinterest (S'obre en una nova finestra)Fes clic per compartir al Linkedin (S'obre en una nova finestra)Feu clic per compartir al Tumblr (S'obre en una nova finestra)Fes clic per compartir al Reddit (S'obre en una nova finestra)Feu clic per compartir al Pocket (S'obre en una nova finestra)Feu clic per imprimir (S'obre en una nova finestra)Feu clic per enviar un enllaç per correu electrònic a un amic (S'obre en una nova finestra)M'agrada S'està carregant...