Quadern de cuina per a ociosos
Ajoblanco |
Albergínies amb oli, una conserva |
Albergínies en vinagre |
Allada, salsa |
Armendolada, una salsa oblidada |
Arròs al forn de can Blajot |
Arròs per a Sushi, preparació |
Bacallà “a bras” |
Bacallà a la catalana |
Bacallà amb llenegues |
Bacallà amb samfaina |
Bacallà amb tomàquet i ceba escalivats |
Bacallà escabetxat |
Bescuit bàsic |
Bistecs russos |
Borratxo |
Boxty pancakes |
Brigitte de xocolata |
Brioix (amb màquina de fer pa) |
Brownies |
Bull (tripa de tonyina) |
Bunyols de bacallà |
Bunyols de bacallà |
Bunyols de romesco de bacallà |
Caponata |
Carbassons farcits |
Carpaccio |
Carpaccio de bacallà amb tapanada |
Carpaccio de carbassó |
Carpaccio original |
Clafoutis de cireres |
Coc d’Agneta |
Coca de recapte |
Cocarrois |
Confitura de cítrics |
Confitura de tomàquets verds |
Conill a l’escocesa |
Conill amb suc a la manresana de La Teca |
Conill guisat amb prunes fresques |
Cordial de flors de saüc |
Crema anglesa Blanca |
Crema de llimona |
Crêpes de roquefort |
Croquetes |
Crumble de raïm |
Cua de bou amb escamarlans, un mar i muntanya |
Empanada de llom |
Empanada de tonyina |
Ensalada niçarda |
Escabetx provençal de salmó |
Escabetx, normes |
Escudella |
Estofat amb cervesa negra |
Fatge de patata i poma |
Fideus amb sípia |
Figues estofades amb Gigondas |
Focaccia a la genovesa |
Fonoll |
Fricandó amb moixernons |
Ganyips |
Gelat de torró |
Kugelhopf |
La picada |
Macarrons de la iaia Pepita |
Maionesa amb mostassa |
Mantecado. Crema gelada |
Mantecato |
Mantecato a la veneciana |
Mantecato amb bacallà sec |
Mató de Pedralbes |
Menjar blanc |
Musclos a la bretona |
Musclos a la peruana |
Musclos amb mostassa |
Nyoquis amb pesto |
Olives verdes trencades |
Ou poché: el mètode |
Ous escocesos |
Pa de marbre |
Pa de pessic de La Clota |
Pa de pessic Victòria |
Pa de soda irlandès |
Pa tradicional de doble fermentació |
Panadons de Divendres Sant |
Papeton d’albergínies |
Parmigiana siciliana |
Pasta amb sardina |
Pasta fresca, mètode |
Pastís de formatge |
Pastís de llimona (amb merenga o sense) |
Pastís de poma |
Pastís de poma a l’antiga |
Pastís de xocolata |
Pastisseria casolana, normes |
Patates balí a l’estil de Cabassers |
Patates emmascarades |
Patates saltades amb cansalada i romaní |
Paté de perdiu amb Porto |
Patxaran |
Pecats de xocolata |
Penques de bleda amb cloïsses |
Per fer pa |
Peres amb vi |
Pernil de Limerick |
Pesto de festucs |
Petxines de Sarrià |
Peus de porc estofats amb naps |
|
Pintxo Amaya: tonyina picant |
Pissaladière |
Pit de pollastre escabetxat |
Pizza, massa bàsica |
Poti-poti de Mura |
Puré de verdures |
Quiche Lorraine |
Quiche tres formatges |
Roast beef 2006 |
Roast beef 2014 |
Salmó a la siberiana |
Salsa Caputxina |
Salsa Carbonara |
Salsa d’alfàbrega |
Salsa d’alvocat |
Salsa de llimona per al pernil de Limerick |
Salsa de pastor |
Salsa de tomàquet |
Salsa gremolata |
Salsa per a vitelo tonato |
Salsa Ponzu |
Salsa ranxera |
Salsa romesco |
Seitons amb vinagre |
Sopa d’all |
Sopa de bròquil |
Sopa de castanya |
Sopa de farigola |
Sopa de pastor |
Sopa de Quaresma |
Sopa freda de tomàquet |
Sorbet de farigola i mel |
Steak tàrtar |
Suflé de Gruyère |
Suquet de peix |
Tabulé de la Reina |
Tapenada, salsa |
Terrina de conill amb porto |
Terrina de cua de bou amb vi de Cornas |
Tomàquets amb formatge de cabra |
Tonyina amb ceba |
Torrades de sobrassada amb mel |
Torradetes de Santa Teresa al forn |
Torró cremat de crema |
Torrons de Vilassar |
Tortada |
Tortell de Reis |
Tosta de xampinyons Oriol |
Trinxat de la Moli |
Tripa a la florentina |
Tripes de bacallà amb patates i cigrons |
Truita de fonoll |
Vinagreta, La |
Vitello tonnato (vedella amb tonyina) |
Vitelo tonato (vedella amb tonyina) |
Xató amb calçots
Yorkshire puding (Popovers)
|
T'agrada:
M'agrada S'està carregant...
A %d bloguers els agrada això: