Sopa Sapastra

Quadern de cuina per a ociosos

Índex de receptes

Ajoblanco
Albergínies amb oli, una conserva
Allada, salsa
Armendolada, una salsa oblidada
Arròs per a Sushi, preparació
Bacallà “a bras”
Bacallà a la catalana
Bacallà amb llenegues
Bacallà amb samfaina
Bacallà amb tomàquet i ceba escalivats
Bacallà escabetxat
Bistecs russos
Borratxo
Boxty pancakes
Brigitte de xocolata
Brioix (amb màquina de fer pa)
Brownies
Bull (tripa de tonyina)
Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Bunyols de romesco de bacallà
Caponata
Carbassons farcits
Carpaccio
Carpaccio de bacallà amb tapanada
Carpaccio de carbassó
Carpaccio original
Clafoutis de cireres
Coc d’Agneta
Cocarrois
Confitura de cítrics
Confitura de tomàquets verds
Conill a l’escocesa
Conill amb suc a la manresana de La Teca
Conill guisat amb prunes fresques
Cordial de flors de saüc
Crema anglesa Blanca
Crema de llimona
Crêpes de roquefort
Croquetes
Crumble de raïm
Cua de bou amb escamarlans, un mar i muntanya
Empanada de tonyina
Ensalada niçarda
Escabetx provençal de salmó
Escabetx, normes
Escudella
Estofat amb cervesa negra
Fatge de patata i poma
Fideus amb sípia
Figues estofades amb Gigondas
Fonoll
Fricandó amb moixernons
Gelat de torró
La picada
Maionesa amb mostassa
Mantecado. Crema gelada
Mantecato
Mantecato a la veneciana
Mató de Pedralbes
Menjar blanc
Musclos a la bretona
Musclos a la peruana
Musclos amb mostassa
Nyoquis amb pesto
Olives verdes trencades
Ou poché: el mètode
Pa de marbre
Pa de pessic de La Clota
Pa de pessic Victòria
Pa de soda irlandès
Pa tradicional de doble fermentació
Panadons de Divendres Sant
Papeton d’albergínies
Parmigiana siciliana
Pasta amb sardina
Pasta fresca, mètode
Pastís de formatge
Pastís de poma
Pastís de poma a l’antiga
Pastís de xocolata
Pastisseria casolana, normes
Patates balí a l’estil de Cabassers
Patates emmascarades
Patates saltades amb cansalada i romaní
Paté de perdiu amb Porto
Patxaran
Pecats de xocolata
Penques de bleda amb cloïsses
Per fer pa
Peres amb vi
Pernil de Limerick
Pesto de festucs
Petxines de Sarrià
Peus de porc estofats amb naps
Pintxo Amaya
Pintxo Amaya: tonyina picant
Pissaladière
Pit de pollastre escabetxat
Pizza, massa bàsica
Poti-poti de Mura
Puré de verdures
Quiche Lorraine
Quiche tres formatges
Roast beef 2006
Roast beef 2014
Salmó a la siberiana
Salsa Caputxina
Salsa Carbonara
Salsa d’alfàbrega
Salsa d’alvocat
Salsa de llimona per al pernil de Limerick
Salsa de pastor
Salsa de tomàquet
Salsa gremolata
Salsa per a vitelo tonato
Salsa Ponzu
Salsa ranxera
Salsa romesco
Seitons amb vinagre
Sopa d’all
Sopa de bròquil
Sopa de castanya
Sopa de farigola
Sopa de pastor
Sopa de Quaresma
Sopa freda de tomàquet
Sorbet de farigola i mel
Steak tàrtar
Suflé de Gruyère
Suquet de peix
Tabulé de la Reina
Tapenada, salsa
Terrina de cua de bou amb vi de Cornas
Tomàquets amb formatge de cabra
Tonyina amb ceba
Torrades de sobrassada amb mel
Torradetes de Santa Teresa al forn
Torró cremat de crema
Torrons de Vilassar
Tortada
Tortell de Reis
Tosta de xampinyons Oriol
Trinxat de la Moli
Tripa a la florentina
Tripes de bacallà amb patates i cigrons
Truita de fonoll
Vinagreta, La
Vitelo tonato (vedella amb tonyina)
Xató amb calçots

Gràcies pel comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s